• Promotie!

SK Lochristi pakt dat ene ticket voor derde amateurklasse!

SK Lochristi pakt dat ene ticket voor derde amateurklasse!

FC Berlaar Heikant mocht dan met goede intenties naar de Lochristi afgezakt zijn, het kreeg geen poot aan de grond in de Bosdreef: Na een verre inworp draaide Vermachelen zich vrij, maar doelmanThys was alert. Het was slechts uitstel van executie. Na een knappe voorzet van Vermachelen knikte Vandekerckhove de bal tegen de touwen. Van Hoogten kopte over na een vrijschop van de afscheidnemende Huysegems. Met een subtiele lob dikte kapitein Delanoy de voorsprong aan. Even later knikte Delanoy de bal tegen de touwen na voorzet van Nimmegeers, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. SK heerste en verdeelde. DoelmanThys haalde de bal uit de hoek na een grondscherend schot van Badi. Aan de overzijde ging Rogiest goed plat op een schot van Verbert.  Na een solo van Badi redde uitblinker Thys andermaal de meubelen voor de bleke bezoekers. Vermachelen was toen een betere optie.

Na de rust verzuimde SK Lochristi om de partij snel te beslissen; Vermeylen devieerde de bal bijna in eigen doel na een schot van Vermachelen. Badi kwam net tekort om de bal in doel te verlengen na een voorzet van Vandekerckhove. Thys onderscheidde zich op pogingen van Nimmegeers en De Waele. Net voor het slotkwartier liet Verbert na om voor spanning te zorgen. Hij knikte een voorzet van Bouwmeester over de lat. Delanoy en Badi, na een assist van invaller Rombaut, zorgden in de slotfase voor de 4-0.

DOELPUNTEN: 6' Vandekerckhove 1-0, 9' en 85' Delanoy 3-0, 88' Badi 4-0. 
SK LOCHRISTI: Rogiest, Delanoy (81' S. Van De Velde), Polfliet, de Schryver, Vermachelen, J. Van De Velde, Speltdooren, Vandekerckhove (75' Rombaut), De Waele, Badi (85' Kesteloot), Nimmegeers. 
FC BERLAAR-HEIST: Thys, S. Van Hoogten, Willems (79' De Maegd), Verbert, K. Van Hoogten, Bouwmeester (79' De Smet), Cannaerts, Huysegems, Wets (81' Janssens), Vets, Vermeylen. 
GELE KAART: Speltdooren.

 

Bron: Nieuwsblad.be  -  Peter Esprit / Freddy De Geest

Related

Not any article

Share