INTERESSE?

Om onze ambities waar te maken,  rekenen wij op u. Wij zijn erin geslaagd een sponsoringpakket naar ieders beurs en gading samen te stellen. SK Lochristi wil u een forum aanreiken, om nieuwe commerciële relaties aan te knopen en dit alles binnen een gemoedelijke familiaire sfeer.
Het is de doelstelling van onze vereniging om onze sponsors steeds de nodige respons te geven op hun inbreng. Ons sterk imago en de solide structuur van onze club dragen hier zeker toe bij.
Uit de ervaring die we hebben met de sponsors, weten we dat een sponsoring sterk afhankelijk is van de persoonlijke doelstellingen. Om dit tegemoet te komen hebben we enkele sponsor formules samengesteld die als basis kunnen dienen voor uw pakket.
 
Deze formules zijn zeker niet alles wat we te bieden hebben. Elk van deze formules kan nog via persoonlijke wensen aangevuld worden (ingangskaarten, sponsering van bepaalde evenementen, shirt sponsering, …)
We zijn er dan ook van overtuigd dat we samen de correcte formule kunnen vinden om uw commerciële doelstellingen samen met SK Lochristi te realiseren.
Wij zien er dan ook naar uit u te mogen begroeten binnen onze vereniging.
 
Met sportieve groeten
SK Lochristi


PR@sklochristi.be
GSM : 0471/422.605